Lokasjoner  |  British Columbia Canada

B.C.

Grieg Seafood, British Columbia, Canada
Grieg Seafood ble etablert i British Columbia i 2001 og driver i dag lakseoppdrett på øst og vestsiden av Vancouver Island. Oppdrettslokasjonene er lokalisert i Esperanza Inlet, Nootka Sound, Clio Channel, Okisollo Channel og på The Sunshine Coast.       
Grieg Seafood BC (GSF BC)Vi har dag 21 oppdrettslisenser og et landbasert settefiskanlegg i Gold River. Den totale produksjonskapasiteten for alle lisensene er ca 20 000 tonn.
 
De kanadiske lakseoppdretterne har utviklet et premium produkt, Skuna Bay Salmon, som er kjent for sin gode kvalitet blant gourmetrestauranter i Nord-Amerika.
 
Vår nærhet til de amerikanske, kanadiske og asiatiske markedene gjør at vi kan tilby fersk fisk til våre kunder for en lavere transportkostnad og med bedre kvalitet enn konkurrentene fra Europa og Chile.
 
GSF BC forplikter seg til ansvarlig drift og til å oppfylle eller overgå alle reguleringskrav. Grieg Seafood var det første oppdrettsselskapet i Nord Amerika utelukkende med sporbarhet av laks som er uavhengig revidert og sertifisert av Best Aquaculture Practices programmet. GSF BC har også blitt revidert av Aquarium of the Pacific sitt ‘Seafood for the Future’ program for ansvarlige matvarekilder.


Ocean Quality AS Tel: +47 55 57 66 00 Fax: + 47 55 57 69 85 E-mail: post@oceanquality.com