Om oss  |  Historie

Vår historie


Ocean Quality har vært i drift siden november 2010, og består av dyktige og erfarne personer som arbeider med salg, distribusjon, logistikk og administrasjon.

Salgsselskapet ble etablert av Grieg Seafood ASA og Bremnes Seashore AS for å gi våre kunder best mulig service. Vi tilbyr en kontinuerlig og pålitelig forsyning av laks og ørret fra vår pakkestasjoner, noe som betyr større salgsvolum, komplementær høstetidsplaner og evnen til å tilby et bredere utvalg av hel- og bearbeidet fisk. Ocean Qualitys hovedkontor ligger i Bergen, og selskapet har regionale kontorer på Bømlo på sørvestkysten av Norge, i Lerwick, Shetland på østkysten av Skottland og i British Columbia på vestkysten av Canada .

Lange tradisjoner
Selv om Ocean Qualitys historie er relativt kort, har våre eiere lange tradisjoner for å produsere, selge og distribuere høykvalitets laks og ørret.

Bremnes Seashore:
Etter den spede begynnelsen som mottaksanlegg for tang og tare i 1937, startet Bremnes Seashore fiskeoppdrett i 1960-årene og har siden vokst til å bli en av de største privateide lakseoppdrettsbedriftene i Norge. I dag håndterer selskapet hele produksjonskjeden for laks, fra landbaserte smoltanlegg som produserer yngel, via oppdrett, slakting og foredling, til distribusjon av ferdige produkter til forbrukere. Bremnes Seashore har i dag rundt 250 ansatte, og omsatte i 2013 for 1,4 milliarder kroner.

Grieg Seafood:
Siden Grieg Seafood startet oppdrett i Rogaland og Nordland i 1992, har selskapet hatt en jevn vekst i både fiskevolum og omsetning. I dag er Grieg Seafood ASA en av verdens største produsenter av oppdrettslaks og -ørret, med en produksjonskapasitet på rundt 69.000 tonn sløyd vekt årlig. Konsernet hadde en omsetning på 2,425 milliarder kroner i 2013.

< Tilbake
< Til toppen
Ocean Quality AS Tel: +47 55 57 66 00 Fax: + 47 55 57 69 85 E-mail: post@oceanquality.com