Om oss

Ocean Quality AS er et salgsselskap som er etablert og eid av Bremnes Seashore AS og Grieg Seafood ASA. Ocean Quality dekker deres operasjoner i Norge, Shetland og Canada.

Ocean Quality i korte trekk
Ocean Quality selger laks og ørret produsert av Bremnes Seashore (H-82), Grieg Seafood Rogaland (R-114), Grieg Seafood Finnmark (F-480), Grieg Seafood Hjaltland på Shetland (SA019 EC) og Grieg Seafood i British Columbia på vestkysten av Canada. Våre norske oppdrettsanlegg har en total produksjonskapasitet på ca. 90.000 tonn laks og ørret per år. Grieg Seafood British Columbia produserer ca. 20 000 tonn. Grieg Seafood Hjaltland produserer mellom 20.000 og 30.000 tonn sløyd laks og rundt 3000 tonn filet og røkt laks hvert år.

Ocean Quality har vært i drift siden november 2010. Salgsselskapet har hovedkontor i Bergen, og har regionale kontorer på Bømlo, i Lerwick på Shetland og British Columbia på vestkysten av Canada.
Vårt fokus
Formålet med Ocean Quality er å gi våre kunder førsteklasses service. Vi tilbyr en kontinuerlig og pålitelig forsyning av laks og ørret fra våre pakkestasjoner, noe som innebærer større salgsvolumer, komplementære innhøstingsplaner og evne til å tilby et bredere utvalg av hel og bearbeidet fisk.

Fisk fra Grieg Seafood og Bremnes Seashore har tradisjonelt blitt solgt til eksportører og store grossister. Ocean Quality har som mål å komplettere dette med fokus på retailkunder som supermarkeder, restauranter og cateringleverandører.
Målsetting & Visjon
Målsetting:
Ocean Quality har som mål å være den foretrukne og pålitelige leverandøren av sjømat til våre dedikerte kunder.

Visjon:
Ocean Qualitys visjon er å bli nummer én i å skape verdier og trygghet for våre kunder, med et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd av vår virksomhet.


< Tilbake
< Til toppen
Ocean Quality AS Tel: +47 55 57 66 00 Fax: + 47 55 57 69 85 E-mail: post@oceanquality.com